Login/Registracija

Ljuba Perućica vežba skakanje sa delfinom, ova koleginica otkrila ko mu pravi društvo (VIDEO)

02d9c703f0239dab64196ac09d25e6e8a4026c3a

Pevač Ljuba Perućica odlučio je da predah između nastupa provede u prirodi, a kako je letnje vreme odlazak na bazen u jednom etno selu relaksacija je koju on ponavlja svake godine. Osim što uživa u čarima sunca, pevač se rado prepušta osveženju, a iako bazen nije veliki Ljuba u njemu želi da pliva sa delfinima.

S obzirom da se ipak nalazi u Srbiji, umesto pravog delfina Ljuba je izabrao takozvani delfinski šlauf sa kojim se prepustio vragolijama igara na vodi.

Skok sa delfinom uvežbavao je i prošle dogine, a ovoga puta u pomoć je poveo i svog psa Brku, koji ga je bodrio i pratio do ivice bazena.

Pevač je u letnju avanturu krenuo sa suprugom Katarinom Kolozeus, a osim Brke koji je putovao sa njima automobilom pozvali su i prijatelje da im se pridruže, pa se tako veseloj i dobro raspoloženoj družini pridružila i Ljubina koleginica Dragica Zlatić koja je iskoristila vreme da nabaci malo boje.

Ovaj predah dobrodošao je Perućici koji je donedavno van scene bio zaokupljen sređivanjem svoje vikendice.

Pevač Ljuba Perućica je naime dobio sve pohvale od svoje supruge Katarine jer je nedavno završio poduhvat koji je započeo pre nešto više od mesec dana.

ljuba perucica

Kapija koja je pevačevih ruku delo zasijala je punim sjajem na ulazu u dvorište Perućicine vikendice, a lepša polovina mladog bračnog para rekla je da je ponosna sa razlogom.

-Mislila sam da sam se udala za pevača, ali izgleda da sam dobila sve u jednom čoveku, Ljubi Perućici – pohvalila je javno Katarina umeće svog supruga.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić