Login/Registracija

Ljuba Perućica prošao kroz pakao zbog korone: Iz bolnice su me pustili preko veze! (VIDEO)

Ljuba Perućica jedan je od poznatih koji su nažalost bili zaraženi korona virusom, a pevač je sve doživeo na teži način, jer je nažalost morao u bolnicu.

Preživeo sam. Shvatio sam da virus nije ni malo naivan. Moja žena koja je sve vreme bila pored mene nije bila zaražena. Recimo 7 dana pre svega toga, radili smo krvnu sliku, moja je bila bolja od njene a eto opet sam ja zakačio– kaže Perućica.

c460974f12ab2b17ecb8277c5406b77d17a698f2

Koliko mu je teško pao rastanak od novopečene žene kada je otišao put bolnice, on odgovara- Jako teško. Ležao sam u bolnici 8 dana, i hteli su da me ostave još 4,5 dana, međutim molio sam ih da me puste. Psihički nisam mogao, puna bolnica. Ružne su to slike. Ipak je kuća kuća, moj krevet moj toalet. Na sreću pustili su me preko veze. Šalu na stranu, bio sam bolje svakako.

d2f23439f21e3791f412ced2e5617a2b7d46d687

Dan nakon što je izašao iz bolnice otišao je sa suprugom na vikendicu gde je proveo 2 meseca- Nisam se ni sa kim viđao. Dobro sam jeo, dobro sam se oporavio što se vidi na meni. Sad mogu da nastavim dalje u radne pobede.

Pevač kaže da je počeo da raducka u poslednje 3 nedelje- Ograničeni smo na broj ljudi i satnicu. Pokušvamo da radimo da bi se obnovili finansijski.Šta će biti na zimu, videćemo, ako nas ponovo ne zatvore.

SAZNAJTE VIŠE:

Ovako izgleda vozni park LJUBOMIRA PERUĆICE!

Ljuba Perućica HITNO HOSPITALIZOVAN! (FOTO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac