Ljuba Perućica otputovao sa suprugom na LUKS DESTINACIJU, od njenog zgodnog tela POPADALE VILICE: „Odmor može da počne“ (FOTO)

eba03b2d486428653c22abd33cd5aa7baafc69d1

Nakon isrpnog perioda oko praznika, Ljuba Perućica odlučio je da predahne i otputuje u toplije krajeve sa svojom suprugom Katarinom gde će odmoriti i napuniti baterije za predstojeći period.

Nakon prelepe Dominikanske republike koju su posetili prošle zime, ove godine odlučili su da se ugreju na Tajlandu koji je poslednjih godina jedno od omiljenih destinacija koje obilaze naše poznate ličnosti.

Pre nekoliko dana, Katarina je pokazala kako izgleda njihovo pakovanje kada je usledio šok zbog količine šorceva za kupanje koje je pevač izdvojio da ponese.

Par trenutno boravi na Puketu u jednom luksuznom rizortu, odakle su se javili svojim pratiocima i pokazali kako ispijaju koktele na bazenu koji okružuju palme.

Screenshot 20230130 133036

Iako zimi svi dobiju koji kilogram viška, Katarina i Perućica su vodili računa kako bi se pohvalili svojim telima u kupaćem, za koje su dobili veliki broj komplimenata.

Screenshot 20230130 133021

Podsećamo, pevač je inače ljubitelj zimskih sportova koji na egzotična putovanja ide zbog svoje supruge.

Obično u februaru idem na skijanje. Ja obožavam da skijam i ozbiljnu strast gajim prema tome i volim da idem više puta u toku godine na skijanje, ali moja žena više voli letovanje i sad sam joj ispunio želju i vodio sam je u toplije krajeve – ispričao je Ljuba za naš portal nakon povratka iz Dominikane.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić