Login/Registracija

Ljuba Perućica otkrio u kakvom je odnosu sa Aleksandrom Prijović: „Ona ne daje prostora…“

Iako je prošlo mnogo vremena od raskida Ljube Perućice i Aleksandre Prijović, mediji i dalje provlače priču o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze.

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, a sada je pevač rešio da stavi tačku na ovu temu. 

51b3ed60e5c7dd7aa29a9b9ce7d85bd82ce6448a

– Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem – otkrio je Perućica u emisiji „Grand magazin“, dok je na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, odgovorio:

– Više me ne iznenađuje, zato što novinari nekad umeju da budu bezobrazno direktni i da postave pitanje da se i sam šokiram. Ali dobro, pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo. 

900ba09cb094c3105db528f6785c6c79ef78e64b

On je istakao da pitanje o potencijalnoj duetskoj pesmi sa Aleksandrom novinari uglavnom postavljaju njemu, a kao razlog naveo je:– Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić