Login/Registracija

LEPOTICE NA MAJKU: Jovana Pajić pokazala ćerkice i RAZNEŽILA SVE

Vest da su se nakon deset godina braka estradni par Jovana Pajić i Sale Tropiko razišao šokirala je sve. Uprkos brojnim šuškanjima o pomirenju, njih dvoje vrde da su ostali u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog njihovih naslednica Đine i Helene.

Bivši ljubavni par ponosno ističe da vreme sa ćerkicama provode zajedno jer je njihova sreća najbitnija.

Dok je Sale u velikim obavezama zbog letnje turneje tokom koje radi punom parom, Jovana se od mezimica ne odvaja te neretko idu u šetnje i provode u kojima uživaju.

Pevačica je danas podelila sa svojim pratiocima da su se dame spremile za uživanje u ovom popodnevu, a niko nije ostao ravnodušan na njihovu lepotu za koju tvrde da su nasledile od mame.


Podsetimo, nedavno su Sale i Jovana zajedno proslavili Đinin šesti rođendan i tim povodom organizovali pravu malu bajku. 

Iako je mnoge zatekla vest da ubrzo nakon razvoda provode vreme zajedno, pevačica se oglasila i stavila tačku na brojne koemntare.

– Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo (smeh)… Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude. Mislim da prljav veš uvek izlazi jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio na izvolte, pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu, da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom. To što su nam se putevi razišli, to je druga stvar, a ja ću uvek biti deo ovakvih događaja prvenstveno jer imamo decu, a i prijatelji smo – reka je Pajićeva.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović