Lepotica koju svi znate iz „Zvezda Granda“ obradila hit Nede Ukraden: „Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu pesmu“ VIDEO

tamara dragic saobracajna nesreca 1

Tamara Dragić je u sezoni 2014/2015 bila jedna od najpopularnijih učesnica „Zvezda Granda“, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala.

tamara mreze kocka

Nakon toga, lepa pevačica nastavila je da nenametljivo i bez skandala gradi svoj put na estradi, snimivši nekoliko zapaženih pesama, a sada je objavila svoju obradu hita „Što ti sina nisam rodila“, koji je prvobitno otpevala Neda Ukraden.

-Što ti sina nisam rodila je pesma koja je već godinama unazad neizostavni deo mog repertoara. Mnogi kažu da kad god čuju pesmu negde, ja sam im prva na pameti. Čak i ja osećam kao da je nekako moja. Svaki slog, svaka reč, svaka nota uvek istim intenzitetom prožimaju moju dušu dok je interpretiram. Sigurna sam da je upravo to razlog zašto publika tako reaguje kada čuje kako je izvodim. Baš zato, što je deo mene i što je toliko vole svi oni koji vole mene i moje nastupe, srećna sam što smo moj drug i kolega Aca Sofronijević i ja dobili dozvolu od autora da pesmu Što ti sina nisam rodila obučemo u novo ruho i udahnemo joj po delić naše duše – rekla je Tamara, koja je numeru snimila u Sofronijevićevoj produkciji AS STUDIOTON, a za video i foto bio je zadužen Bojan Stevanović.

Tamara Banner 1

Pesma je upravo objavljena, pa možete poslušati kako je mlada pevačica donela emotivne stihove koje je pre nje proslavila starija koleginica.

BONUS VIDEO – Tamara Dragić o dečku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Bojan Stevanović,
Autor: Grand