Login/Registracija

Lepa Lukić otkrila istinu o svom ZDRAVSTVENOM STANJU: „Smlatilo me, dva dana nisam mogla da jedem“

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Lepa Lukić u lošem zdravstvenom stanju nakon čega je navodno završila u bolnici, a pevačica se sada oglasila ovim povodom i otkrila šta je prava istina.


– I ja sam valjda od krvi i mesa, imala sam neki grip, pa i mene je nešto uhvatilo, ali su napisali da sam u bolnici, a ja nisam ni videla bolnicu. Zvali su me da pevam na nekoj televiziji, ja sam rekla da me smlatio grip i da ne mogu da ustanem iz kreveta, a oni napisali „Lepa u bolnici i u teškom stanju“, kao umirem – rekla je Lepa u emisiji „Grand news“ i dodala:

– Pogađa me što neistinu pričaju. Zove me Čikago, Toronto, Kanada imam prijatelje tamo i pitaju me je l’ istina da sam bolesna i da sam u teškoj situaciji… Ja kažem: „Ljudi, nisam prošlo me“. Nije to lažna vest da sam se ja bila razbolela, bila sam prehlađena, smlatilo me, nisam dva dana mogla da jedem i jednostavno sam se povratila. Išla sam i izvadila krv i sve je u redu, dobri su rezultati. Prošlo me kao da i nisam bila bolesna.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić