Lepa Lukić oduševljena filmom „Toma“, ali jednu stvar zamera reditelju: „GLUPOSTI, NIJE TREBALO TAKO“ (VIDEO)

Lepu Lukić i pokojnog Tomu Zdravkovića vezivalo je veliko prijateljstvo, mnogobrojne zajedničke turneje i anegdote, pa nije čudno što je film „Toma“, koji je inspirisan životnom pričom najvećeg bolema, raznežio kraljicu narodne muzike. 

Za Grand Online otkrila je da je oduševljena Milanom Marićem koji igra Tomu, ali i razočarana kako je producent i reditelj Dragan Bjelogrlin prikazao njen lik u filmu. 

6c7be1e8460c28485d77c5cbb91ec841b3666295

– Ja sam se isplakala na premijeri, Marić je mnogo dobro odglumio Tomu. Plakala sam kad se završio film, cela sala je skandirala glumcima, a o Bjelogrliću da ne pričamkaže Lepa, dok na pitanje da li je zaista toliko psovala kao što je prikazano u filmu, ljutito odgovara: 

– Nisam, gluposti,  gluposti! Šta ću sad da pričam da li sam psovala?! Gde se psuje kad ideš da pevaš? Nije trebalo tako da me predstave, gledala sam film, ali nisam čula dobro jer sam se ražalila i plakala i promaklo mi je!

a85c4e7a65a183ac2da89cfc449d02e4c21953fd

Ne krije da je poput Zdravkovića i sama imala turbulentan ljubavni život o kom bi danas mogao da se snimi film. 

– Ja sam bila žena mnogo voljena. Volela sam i bila sam još više voljena, muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo – bilo je – kaže Lepa o svom ljubavnom životu i otkriva da će uskoro i njena životna priča biti ekranizovana. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić