Login/Registracija

LEPA LUKIĆ DANAS PUNI 82. GODINE: Nekada je vodila buran život, a od muškaraca nije mogla da se odbrani

Pevačica Lepa Lukić danas 13. januara puni 82. godine. Pevačica je već dugi niz godina na estradnoj sceni, vlasnica je brojnih hitova i prava je miljenica publike,

Pored karijere na kojoj bi joj pozavideli mnogi, Lepa je pozanata i po svom vedrom duhu i humoru, a publiku osim pesme uvek zabavi i nekim novim vicom.


Pevačica i o svom izgledu jako vodi računa, pa mnogi ostanu u čudu kada čuju da je ušla već u devetu deceniju, jer izgleda znatno mlađe.

U mlađim danima, pevačica je bila prava zavodnica, a jednom prilikom za naš portal ispričala je kakvi momci su joj se dopadali i kako su joj prilazili.

– Normalno je da su mi se udvarali kada sam bila mlada, pa nisu me sigurno zaobilazili. Ja nisam mogla da se odbranim od muškaraca! Na svakakve načine su mi prilazili, pa kao i danas ovim mladim devojkama, a ja sam samo birala ovog hoću, a ovog neću- rekla je Lepa kroz smeh.

– Najvažnije mi je bilo da mi se sviđa. Moglo je da se desi da mi se udvara njih dvadeset, i ja ih samo zaobiđem i padnem na dvadeset i prvog- otkrila je pevačica za Grand Online.


Poznato je da sve češće devojke prve prilaze muškarcima, te je Lepa za naš portal ispričala da li je to bilo aktuelno i kada je ona bila mlada.

– Sigurno da to tada nije bilo moderno, danas je sve na izvolte. Zato brakovi više i ne traju, to se sve izgustira za mesec dana. Devojke sada trče za muškarcima više nego oni za njima. To u moje vreme nije bilo. Mi devojke smo možda nekada i poželele, ali nismo smele od roditelja i braće, plašile smo se da to uradimo. Ma sve je bilo drugačije verujte mi- ispričala nam je Lepa.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić