Login/Registracija

Lepa Đorđević otkrila u kakvim je odnosima sa Ćanom: „Nismo želele da to bude medijski propraćeno“ (VIDEO)

Lepa Đorđević još kao dete je znala da će biti pevačica. Za nju druga opcija nikada nije postojala, pa ne čudi da je veoma mlada počela da peva po veseljima zbog čega su je prozvali tezgaroškom princezom jer je kako je objansila bila veoma trežen pevač na svim slavljima.

-Još kao dete sam sebe videla jedino kao pevačicu. Nikada se u tom smislu nisam tražila, uvek sam znala šta želim da budem kada porastem. Novinari su me tako prozvali jer im je bilo simpatično da neko tako mlad kao što sam bila ja radi veselja rame uz rame sa starijim kolegama – objasnila je Lepa, a na pitanje voditeljki u emisiji Grand magazin ko joj je bio najveća podršak pevačica je odgovorila:

Najveća zaštita i podrška su mi bili roditelji. Kao i moj deka, uvek je bio tu neko iz porodice. Nisu naravno bili svi odjednom, ali su se smenjivali. Pratili su me na nastupe u skaldu sa svojim obavezama sve dok se nisma malo osamostalila i dok se nisu uverili da sam dovoljno zrela.

Estradni svet ponekad ume da bude veoma surov, pa se i prijateljstva među kolegama muzičarima često dovodi u pitanje. Međutim, da su iskrena prijateljstva ipak moguća dokazale su upravo Lepa i Ćana koje su privatno veoma bliske.

-Imam nekolio drugarica sa estrade, jedna od njih je Ćana. Sa njom sam najbliža,družile bismo se i da nismo u istom poslu – rekla je Đorđevićka, pa dodala:

Poklopile su se energije jednostavno. Doživljavam je kao svoju sestru. Veliki plus svemu tome je što sam se vratila u svoju zemlju, pa nas više ne deli ni ta fizička razdaljina. Sada smo i komšinice.

Ceo intervju iz emisije „Grand magazin“ možete poslušati u vidue ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk