Lepa Đorđević 10 godina bila u ilegali, a sada pokazala muža i priznala: „Rodila sam troje dece“ (FOTO)

lepa djordjevic parada

Pevačica Lepa Đorđević posle duže medijske i diskografske ilegale obradovala je publiku novom pesmom. Emotivna balada koja nosi naziv „Ljubav majčina“ rasplakala je milione, a pevačica ne krije sreću zbog uspeha nove pesme.

Ona se sada u emsiji „Grand Parada“ osvrnula na dešavanja u karijeri, pa je priznala zbog čega je toliko dugo nije bilo u medijima.

lepa djordjevic parada 1

-Ja se nadam da me niste zaboravili, jedino se to nadam. Imam toliko toga da vam predstavim i da opravdam to moje odustvo. 10 godina pauze je u pitanju, ja sam muzikom krenula da se bavim jako mlada, imala sam 14 godina. Krenila sam da se bavim iz velike ljubavi, godine su odmicale, imalo je tu dosta albuma i pesama. Onda je došlo vreme za pravu ljubav, ne samo tu profesionalnu – rekla je pevačica.

Za ovih deset godina koliko je nije bilo, na privatnom planu su se kod nje izdešavale lepe stvari. Rodila je troje dece i potpuno se posvetila porodičnom životu.

-Rodila sam troje dece, dala sam prioritet braku i deci, porodici. Želela sam da stanem malo na loptu i da se smirim, smatram da je dosta veliki radni staž iza mene i da je vreme da malo uživam u svojoj privatnosti i ljubavi. Sad su deca dovoljno velika da mogu da me isprate na ovom putu – otikrila je Lepa.

Istraživanjem njenih društvenih mreža uspeli smo da nađemo nekoliko zajedničkih fotografija sa suprugom i decom, a na Grand portalu prvi put možete videti kako izgleda njen muž sa kojim je već deset godina u braku.

U videu poslušajte novu pesmu Lepe Đorđević:

Foto: youtube/grandparada/Instagram,
Autor: A.Milinković