Login/Registracija

LEPA BRENA: Otvorila petu sezonu kafane Stara Pesma! (FOTO)

Folk diva Lepa Brena napustila je u jednom momentu rođendan buduće snajke, Aleksandre Prijović i uputila se na otvaranje, pete po redu sezone kafane „Stara Pesma“ u kojoj su to veče pevali Ljuba Perućica i Nađa Golubović.

Brena je u stilu mega zvezde nakon zdravice uzela mikrofon u ruke i otpevala nekoliko najvećih narodnjačkih hitova čime je atmosferu u Staroj Pesmi dovela do usijanja. Slavna pevačica nazdravljala je gostima vinom, a zatim se i strpljivo fotografisala sa više svojih fanova.

bgnocu-22

Kako bi ispoštovala prijatelje, zadržala se u kafani sat vremena, a zatim se vratila kod Aleksandre i nastavila da uživa u njenom rođendanskom slavlju.

U Breninim, ali i Perućicinim pesmama uživali su brojni gosti među kojima su se našle i brojne poznate ličnosti. Tako je Dragan Marinković Maca proslavio premijeru predstave “Sunce tuđeg neba” koja je preksinoć održana isto veče pred prepunim Domom Sindikata, a pored Mace u kafani su jutro dočekali i model i bivši farmer Miloš Radičević ,Filip Mitrović,Nemanja Staletović,Vlada Grujić,Nikola Bobar pevač “White City Bend”-a ,hit mejker Filip Miletić ,glumac Luka Raco sa nekoliko kolega iz serije Sinđelići, brojni muzičari, glumci, ali i sportisti.

bgnocu-12

 

Tekst: N. Mitrović / Foto: Dobrica Mitrović / Kafana Stara Pesma