Login/Registracija

Lepa Brena oduševila Zrenjanince, a kada je na scenu izvela NJEGA, svi su se naježili (VIDEO)

Nakon više od 30 godina najveća balkasanska zvezda Lepa Brena održala je sinoć koncert u Zrenjaninu, gradu u kom je i počela karijeru i za koji je vezuju brojne uspomene. Brena je nastupala u okviru tradicionalne manifestacije „Dani piva“ i spektakularnim nastupom još jednom pokazala zašto važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima.

……

U dvočasovnom koncertu uživalo je nekoliko desetina hiljada ljudi, koji uprkos kratkorajnom pljusku nisu želeli da propuste muzički spektakl najveće jugoslovenske zvezde. U publici je, osim Vojvođana, bilo i onih koji su se zbog Brene došli sa juga naše zemlje, a bilo je i onih koji su na njen nastup uputili čak iz Mađarske i Rumunije. 

……

Balkanska diva je ponovo ujedinila region koji se sinoć njihao u ritmu hitova „Mile voli disko”, “Čačak, Čačak”, “Boliš I ne prolaziš”, “Janoš”, “Hajde da se volimo”, “Robinja”…

……

Koliko je Breni ovo bio emotivan koncert dokazuje i to što u trenutku dok je pevala pesmu “Ja nemam drugi dom” pozvala je na binu svog supruga Bobu Živojinovića, a zatim istakla da joj je porodica najveća podrška u životu I karijeri. Publikom se prelomila lavina emocija, a gromoglasnim aplauzom pozdravljena je balkanska diva koja je karijeru sa „Slatkim grehom“ započela baš u ovom gradu u Vojvodini. Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

……

……

Brena se u Zrenjaninu prisetila svojih muzičkih početaka sa „Slatkim grehom“, a na svom Istagram profilu otkrila je i da se u ovom vojvođanskom gradu srela sa nekadašnjim članovima benda, Mijom i Frenkijem.

……

Autor: I.Ankić