Login/Registracija

LEKCIJA O LJUBAVI Lepa Brena posvetila nikad emotivniju poruku suprugu: „Jedno smo drugom dom“

Širom sveta četrnaesti februar označava dan ljubavi, a regionalna folk diva Lepa Brena i njen suprug, bivši teniski as, Boba Živojinović, važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Folk diva već četiri decenije jedna je od najvećih balkanskih zvezda, a pored veoma uspešne karijere pevačica je izgradila i divnu porodicu i sačuvala brak koji traje trideset i jednu godinu.

Kako sama priznaje, brak Brene i Bobe imao je uspone i padove, ali je opstao zahvaljujući ogromnoj ljubavi, razmevanju, poštovanju…

Danas, na Dan zaljubljenih pevačica je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju sa suprugom staru nekoliko decenija i pritom sa održala lekciju o ljubavi.

Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i poverenja – započela je pevačica i dodala:

Kada su dve osobe svesne da ne mogu i ne treba da menjaju drugoga, ali da uvek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište.

Lepa Brena istakla je da joj je suprug utočište i neko pred kim nema tajni.

Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan – poslala je pevačica snažnu poruku svojim pratiocima.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk