Login/Registracija

LAVINA EMOCIJA: Zbog onoga što je Saša Matić uradio u Zagrebu svi su bili oduševljeni i na nogama (VIDEO)

Neki bi rekli da ovog vikenda igla nije imala gde da padne u Areni Zagreb, budući da je Saša Matić napunio dva dana za redom i to do poslednjeg mesta.

Više od 40.000 ljudi uživalo je u najvećim hitovima „Kralja meraka“, kako Sašu zovu, a Ekipa Granda imala je priliku da oba dana provede sa njim u Zagrebu i donese vam eskluzivne snimke sa koncerta u najvećoj hali u Hrvatskoj.

-Treme nema, ali ima malo uzbuđenja. Tremu sam pobedio 2016. godine u beogradskoj Areni, tad sam stvarno imao tremu. Kad je to prošlo, bilo je sve manje, i sad je samo trema odgovornosti- rekao je Saša za Grand uoči koncerta.

Nakon četiri godine Matić je ponovo zapevao pred hrvatskom publikom koja je čak i nekoliko stotina kilometara vozila kako bi uživala u njegovim najvećim hitovima, a kada je izašao na scenu, lavina emocija prelomila se halom.

Prvi koncert je otvorio pesmom “Prejako”, a zatim su se nizali dobro poznati hitovi koji su publiku dobro i razdrmali, ali i raznežili.

Atmosferu je dodatno zagrejao i nastup Milice Pavlović koja je sa Matićem izvela duet „Oko moje“, a zatim zapevala i svoj dobro poznati hit „Provereno“ koji je publiku u Areni dodatno bacio u trans.

Opšte oduševljenje nastalo je kada se Saši na bini pridružila Severina Vučković sa kojom je otpevao pesmu „More tuge“.

Nakon što je svoje najveće hitove bukvalno horski pevao sa publikom, neverovatna emocija se prelomila kada je zapevao numere Olivera Dragojevića i Miše Kovača.

Vidno raspoložen pevač je u pratnji supruge i menadžera stigao u Arenu i drugi dan, i Zagrepčanima priredio još jednu noć za pamćenje.

Ovoga puta imao je podršku i koleginice Milice Todorović koja ga je bodrila pred sam početak koncerta,a gosti iznenađenja bila je upravo lepa Mica, kao i grupa „Lexington“.

Atmosfera je bila i više nego odlična, a nakon dvodnevnog spektakla u Zagrebu Saša je na kraju drugog koncerta napravio presedan, ustao od klavira i više puta se naklonio publici, što je celu halu podiglo na noge.

Pevač je binu napustio preplavljen emocijama, a detalje najemotivnijeg spektakla koji će se dugo prepričavati, možete da pogledate u videu.Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/N. Pantelić