Login/Registracija

KRISTINA DENIĆ: Lepa Leskovčanka zaludela Veneciju! (FOTO + VIDEO)

U poslednjih par dana, društvene mreže gore od njenih atraktivnih slika iz Venecije! Mlada Leskovčanka Kristina Denić, i pored ispadanja iz takmičenja Zvezde Granda pre samog superfinala, čvrsto gazi estradnim nebom, i sprema svoju prvu pesmu koju će izdati za Grand Produkciju do kraja godine!

Ovih dana, ona i njen beauty tim, snimali su spot u Veneciji, i kako Kristina kaže, bili su glavna atrakcija kod turista! Kontaktirali smo ovu pevačicu, kako bi saznali nešto više o pesmi, a i o samom snimanju spota u ovom Italijanskom gradu!

IMG-20160826-WA0019

– Snimila sam svoju prvu pesmu, i prezadovoljna sam! Ne želim previše da otkrivam, ali, muziku i tekst je radio Ljubinko Tanasić, a aranžman Mario Pajić. Presrećna sam što sam došla baš do njega i što ću baš sa njim saradjivati! Kao što znate, nedavno smo se vratili iz Italije gde smo snimali spot za pesmu. Režiju je radila ekipa Kačket dole, koja je inače u saradnji sa ekipom iz IDJ videos! Prelepi glumac u spotu, je zapravo maneken, koji je moj Leskovčanin, i zove se Lazar Vuković, i mogu vam reći da su devojčice ludele za njim! (smeh) Inače, ono što je najzanimljivije, jeste da ceo tim koji je pošao u Italiju su moji južnjaci, i zbog toga mi je ovaj projekat još draži, jer sam uspela da okupim neke moje ljude i moju ekipu! (smeh) Drago mi je što sam ostala dosledna sebi u tome, da želim da uvedem nešto nesvakidašnje, i da pomerim granice, tako da od spota očekujte neočekivano!-

IMG-20160826-WA0018

Kristinin beauty tim koji je tokom celog takmičenja brinuo o njenom izgledu, radio je i na ovom spotu!

– Ostala sam verna svom timu, kao što kažu ono što je dobro ne treba menjati! Za šminku je zadužena Adriana Kadar, dok je za stajling zadužen Stefan Golubović, a za prelepe frizure poznati Danilo Stojanović! Haljina koja kruži društvenim mrežama, oduševila je čitavu Veneciju i Veronu, turisti su tokom snimanja spota pravili krugove oko nas, faktički smo bili veća atrakcija od same Venecije! (smeh)

– Za one koji ne znaju, ja sam inače jedan deo svog života provela u italiji, i moji roditelji su i dalje tamo! Tako da to je još jedan razlog zašto ovaj spot ima posebno značenje za mene! Pored puno posla i obaveza oko spota, ipak sam se napunila pozitivnom energijom i sada sam spremna za sve što me čeka! Želim da napomenem da cela ekipa koja radi na pesmi i spotu, radi sa poznatim imenima naše estrade kao što su Marija Šerifović, Severina, Jelena Karleuša i drugi, tako da mogu da kažem da sam ponosna na sebe i sve što sam uložila u ovaj projekat! – rekla je Kristina ekskluzivno za Grand Portal!

Mi samo možemo da čestitamo lepoj pevačici, i da čekamo premijeru pesme i spota!

Tekst: N. Mitrović / Foto: Privatna arhiva