Login/Registracija

Kralj šatri Roki Begović šokirao odgovorom o receptu za uspešan brak, usledilo izvinjenje (VIDEO)

Za Radosava Rokija Begovića sa razlikom se vezuje epitet „kralj šatri“ koji je za kratko vreme dospeo u sam vrh najtraženijih pevača. Ne postoji mesto u Srbiji u kojem on na nekom veselju nije nastupao, a atmosfera koju napravi na nastupu dugo se prepričava. Begović je otkrio i kako njegova supruga sve to podnosi, a njegov odgovor na pitanje koja je tajna srećnog braka sve je šokirao:

-Mi se slabo viđamo. Iskreno – rekao je Roki za Grand i potom objasnio:

-To je zato što puno radim i mnogo malo vremena imam za porodicu na žalost, ali se trudim da svaki slobodan trenutak provedem sa njima. Sa suprugom sam dugo godina u braku s obzirom da imam sina od 19 i ćerke od 16 i 5 godina. Troje dece sa jednom ženom– ispričao je Roki.

Pevač je poslao i poruku svim muškarcima kako da im brak bude dugovečan:

-Što manje budite kod kuće. Šalim se naravno, ali potrebno je da postoji razumevanje i tolerancija. Ako toga nema onda ne postoji šansa da to uspe. Moj posao je takav kakav je i za to baš treba imati želudac.

Roki ponosno ističe da to što ima troje dece njega maksimalno ispunjava, i otkrio kako se njegova supruga nosi sa obavezama s obzirom da je on prilično zauzet.

-Srećniji sam od cara. Deca su najveće bogatstvo tako da tu nema šta da se priča. Žena je kod kuće sa njima. Njena karijera su naša deca. Ona ne radi nigde na poslu ali ima posla preko glave. Samo bi joj falilo da još nešto radi i tu bi joj bio kraj. Troje dece različitih uzrasta, a ni jedno ne usatej niti leže u isto vreme. Čak i ne jedu u isto vreme u toku dana. I sve to puta četiri jer tu sam i ja – ispričao je Roki koji je svestan da je i sam prilično zahtevan osoba, iako to tako ne deluje na prvi pogled.

-Jesam poslušan i jednostavan za upotrebu ali samim tim da uvek mora nešto da se spremi i što se tiče hrane i što se tiče garderobe, žena prosto nema nešto puno vremena za sebe i svaka joj čast. Ovom prilikom joj se javno izvinjavam – poslao je Roki moćnu poruku supruzi.

Nekrunisani „kralj šatri“ otrkio je za Grand i odakle mu nadimak Roki koji mnogi vezuju za čuvenu filmsku franšizu.

-Imao sam pet-šest godina i moj dobar drug imao je prosto želju da me tako nazove. Ne postoji nikakav poseban razlog niti nešto isto osim prvog slova. Uglavnom, ostalo mi je to kao nadimak i svakako je dobro. Nekada mi je to bilo i malo bezveze. Uvek sam se predstavljao kao Radosav a nadimak su mi vezivali za neku borbu, tuče, što uopšte nije u mom fazonu. Ja sam čovek veseljak, ali nadimak Roki je prepoznatljiv u ovom svetu muzike tako da i nije to loše – ispričao je Roki.

Pogledajte emisiju „Pesmom za dušu“ u videu ispod:

Foto: Filip Pavlović,
Autor: A.Dačić