Login/Registracija

Konstraktina pesma HIT NA SVADBAMA: „Omladina je poludela“, kaže Grandov pevač

Otkako je Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pobedila na izboru „Pesme za Evroviziju“, numera „In corpore sano“ postala je najtraženija kako u zemlji, tako i u regionu. 

Već nekoliko nedelja nalazi se u samom trendigu slušanosti na Jutjubu, a koliko je popularna među narodom svedoči i to što je postala pravi hit na veseljima. U prilog tome govori i video sa romske svadbe koji je za Grand Online podelio pevač Slobodan Batjarević Cobe, a kome su zvanice i mladenci tražili da otpeva pesmu kojom će se Srbija predstaviti na ovogodišnjoj Evroviziji. 

– Tražila mi je omladina na svadbi, iskreno nismo ni skinuli celu pesmu, ali sam se snašao, otpevao sam refren par puta. Meni je pesma totalno ludilo – kaže pevač za naš portal i dodaje da je i sam iznenađen reakcijom publike, ali da je Konstraktom oduševljen.

– Prvi put na nekoj romskoj svadbi da se traži neka evrovizijska pesma, što mi je jako zanimljivo. Meni je lično Konstrakta čudo, veliki je talenat i zaista sam oduševljen pesmom koja je totalno drugačija od svega što je danas aktuelno. Svaka joj čast i mogu samo da joj poželim puno sreće u Torinu – ističe Cobe.  

Poslušajte kako zvuči „In corpore sano“ u malo izmenjenoj, narodnjačkoj verziji. 

……

Autor: I. Ankić