Login/Registracija

Konstrakta se zaposlila, pevačica nakon Evrovizije nosi ovaj prsluk (VIDEO)

Ana Đurić, poznatija pod imenom Konstrakta, odlučila je da se uključi u jednu humanitarnu akciju i da na taj način pomogne nekima od najugroženijih grupa stanovnika naše prestonice.

Naime, ona je na jedan dan postala prodavac časopisa „Lice ulice“, magazina koji prodaju osobe koje je društvo iz raznih razloga skrajnulo na marginu, koje žive u ekstremnom siromaštvu ili se suočavaju s nekim oblikom invaliditeta.

Konstrakta se priključila Draganu koji već duže vremena pokušava da zaradi za svoj život na ovaj način, te je išla beogradskim ulicama i nudila prolaznicima da kupe ovaj magazin.
Ipak, Konstrakta je brzo osetila kako je teško ovim prodavcima da prodaju ovaj magazin. Svoja iskustva je opisala na svom Instagramu.

-Dakle, obukla prsluk i pomogla danas prodavcima časopisa „Lice ulice“. Časopis uglavnom kupuju oni koji znaju ceo mehanizam rada. Kao i sa drugim produktima i ovde je jako teško proširiti taj poprilično zatvoreni krug publike. Dosta jak utisak je da te većina ljudi zaobilazi ili skreće kao da im je nekako neprijatno. Nema razloga. Iz pozicije prodavačice, najlepša mi je bilo kad me neko barem pogleda i zahvali u prolazu, ako nije zainteresovan/a ili nije u mogućnosti da kupi časopis. Doduše još lepše je kad neko i kupi časopis, al to znamo – započela je Konstrakta.


Pevačica „Zemlje gruva“ je otkrila koliko je zapravo teško uopšte ubediti nekog da kupi ovaj časopis humanitarnog karaktera.

-Časopis košta 300 dinara. Polovina odlazi prodavcu. Prodala sam možda 12, uz sve svoje napore da budem simpatična i uz sva presretanja poznanika i komšija. Onda su mi pomogla deca iz parka, carevi. „Gospodine, uzmite časopis i dobićete besplatnu fotku sa Konstraktom“. Gospodin: „A ko je Konstrakta?“. Dogurali smo do 18 prodatih. Dakle nije lako. prosečno se proda 5 dnevno koliko sam shvatila – napisala je Konstrakta.


Ona se na kraju zahvalila svima koji su kupili ovaj časopis:

-Hvala svim kupcima i redovnim kupcima. Za mene je danas bio jedan rijaliti check.

BONUS VIDEO: Kseniya Tanu, Molitva, ne tiče me se – LIVE

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić