Login/Registracija

Konačno UPECAN Najveći mladi šarmer priznao da je ZALJUBLJEN: “Ovog puta NIJE pevačica“

Nekadašnji učesnik takmičenja “Zvezde Granda“ i jedan od najtraženijih mladih pevača, Emrah Emšo, pre par dana obradovao je publiku novom pesmom “101 ruža, 101 problem“ koja preti da postane pravi letnji hit.


Za mnoge svoje prethodne pesme Emšo je tekstove pisao sam, ali je za ovu ipak potražio pomoć čuvenog Braje, dok je spot prepustio rukama Vedada Jašarevića. Ipak, za njen uspeh odgovorno je nešto sasvim drugo, tvrdi pevač.


– Najbitnije je da je pesma posvećena, da je nastala iz realne situacije. Ova pesma je posvećena nekon, ne mogu da kažem kome i to je nešto najbolje. Imam još jednu koja je sa posvetom, nije neki hit, ne pevam je na nastupima li ima težinu. Ali ova će ja mislim biti i hit, vozi pesma do kraja– rekao je pevač.

Kako je spot za ovu numeru prepun zgodnih devojaka, a on poznat kao veliki zavodnik i šarmer Emšo objašnjava koliko mu je bilo teško da im odoli na setu.


– Tako što sam zauzet, recimo da imam devojku. Ovaj put nije u pitanju pevačica, ali zaljubljen sam– otkrio je on kratko bez preteranog detaljisanja.

Autor: T. Bogavac