KONAČNO SE VRATILA STARA MARINA, publika jednoglasna: „Uz ovo smo odrasli, svaka čast“ (VIDEO)

MARINA VISKOVIC 1

Mnoge stare numere danas su oživele i dobile neku novu popularnost među publikom te je i Marina Visković rešila da jedan od svojih najvećih hitova presnimi.

„Gde sam grešila“ je pesma koja se i danas peva sa istim žarom, a davne 2013. godine kada je ugledala svetlost dana doživela je svoju ekspanziju. Međutim u to vreme mogućnost marketinga nije bila ni blizu današnjoj, a s obzirom da su društvene mreže sada u jeku popularnosti Viskovićeva je povukla odličan potez.

viskov

-Tek dvadeset mi je bilo godina u oku tvom svoj sam svet sagradila, još dvadeset godina može da prođe, neću znati gde sam grešila- stihovi su čuvenog hita koji je pevačica snimila sa samo osamnaest godina i za koji može reći da je definitivno njena lična karta.

-Ova pesma je početak moje karijere i tada nisu bile društvene mreže, već se slušala od telefona do telefona. Tada nije bila ovakva vrsta marketinga zato sam sada rešila da ostvarim ono što sam dugo želela- objasnila je Marina koja je projektu „Momentum“ osim ove numere dodala još nekoliko starih hitova starih čak preko deset godina, poput „Superheroj“, „Noć bez emocija“, „Alisa u zemlji čuda“ …

MARINA 1

Marinina ideja izazvala je lavinu reakcija oduševljene publike koja ne prestaje da je obasipa komplimentima i pohvalama na Jutjub platformi.

„Odrastao sam uz ove pesme“, „Kakav projekat, oduševljeni smo!“, „Odlično je sve odrađeno“, „Vratila se stara Marina“, „Od ovoga može da se rikne“, „Ovo su pesme koje traju“, „Svaka čast legendo“, samo su neke do reakcija oduševljenih slušalaca.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović