Konačno potvrđeno od čega je preminuo Saša Vidić: Otkriven uzrok smrti poznatog kreatora

preminuo sasa vidic 4

Vest o smrti jednog od naših najuspešnijih kreatora Saše Vidića potresla je čitavu javnost.

Modni kreator Saša Vidić preminuo je u ponedeljak od sepse, saznaje nezvanično Kurir. Kreator je u KBC Bežanijska kosa doveden bez svesti, lekari su na prijemu dali sve da ga spasu, ali nisu uspeli.

Obdukcija nije rađena, jasno je da je bila sepsa-rekao je za Kurir izvor.

Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je bio praktično klinički mrtav. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa – kaže izvor Kurira.

svidic

Saša Vidić tokom dugogodišnje, blistave karijere sarađivao je sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima i političarima, a ostaće upamćen i kao čovek koji je svoj stav o svemu uvek bez zadrške iznosio javno.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Autor: S. Č.