Login/Registracija

KONAČNO OTKRIVENO: Ovo je prava ISTINA o navodima da se grupa „Hurricane“ raspada

Nakon niza spekulacija o raspadu grupe „Hurricane“ oglasila se i njihova PR služba i otkrila pravu istinu u zvaničnom saopštenju.

-Naime, članicama grupe Hurricane: Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru mesecu ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa smo zajednički doneli odluku da ga ne produžavamo budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake i od njih ponaosob. U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni, koja može biti održana do novembra- navodi se u saopštenju.

Iako je ovaj trio opravdao poverenje i saradnju koje im je dato od strane produkcije sa kojom su sarađivali, do odluke o prekidu došlo je sporazumnim putem.

U nastavku saopštenja stoji da su svi ostali u prijateljskim odnosima i da nema mesta nikakvim insinuacijama.

– Za ovih pet godina, koliko smo uspešno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad. Takođe bi napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe „Hurricane“- otkriva PR služba.

U narednim mesecima publika neće biti uskraćena da uživa u nastupima grupe „Hurricane“ koji će svoju saradnju završiti sa nekoliko novih mnumera na veliku radost njihovih fanova.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović