Login/Registracija

Komplikovan ljubavni život slavnog glumca: Ima šestoro dece sa tri žene i istoriju ljubavnih skandala

Instagram/judelawofficial

Glumac Džud Lo može da se pohvali sjajnom karijerom koja traje od kraja osamdesetih, ali na ljubavnom planu stvari su mnogo komplikovanije. Holivudski srcelomac ima šestoro dece i čitav niz ljubavnih skandala iza sebe, ali čini se da je konačno uplovio u mirnu luku.  

Prvi brak sa koleginicom

Filmovi u kojima je glumio bili su prekretnice za Loa ne samo u poslovnom, već i u privatnom životu. Tako mu je i prva velika glavna uloga u karijeri donela i prvu veliku ljubav i brak.

Na snimanju filma “Šoping” 1994. godine upoznao je glumicu Sejdi Frost. Glumica, koja je od svog kolege starija sedam godina, u to vreme bila je udata za pevača Gerija Kempa.

“Snaga ljubavi koju sam osećala prema Džudu i njegova intenzivna ambicija naterali su me da se osećam da sam van kontrole”, napisala je Frost u svojoj autobiografiji 2010. godine.

Sejdi se razvela od Gerija 1995. godine i započela vezu sa Džudom. Par se venčao 1997. godine, a prvog sina Rafertija dobili su 1996. godine. Tokom šest godina braka dobili su i ćerku Iris i sina Rudija.

Fatalna ljubav sa Sijenom Miler

Godinu dana nakon razvoda od Frost, Džud Lo je upoznao svoju drugu veliku ljubav – Sijenu Miler. Scenario je bio sličan. Lo i Sijena Miler upoznali su se na snimanju filma “Alfi”, ubrzo su počeli da se zabavljaju, a zaprosio ju je na Božić 2004. godine.

Međutim, ova veza se završila skandalom o kom su tabloidi pisali nedeljama. Džud Lo je prevario Sijenu sa dadiljom svoje dece, a za njegovu preljubu saznao je ceo svet u roku od nekoliko dana.

Glumica nikada nije krila da joj je ovaj raskid veoma teško pao.

“Bilo je zaista teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Taman sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama da ustajem iz kreveta i da se suočavam s javnim raskidom, a onda da stanem svake večeri pred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam”, ispričala je Sijena kasnije.

Kratka veza sa konobaricom i četvrto dete

Nekoliko godina kasnije, tokom snimanja filma “Šerlok Holms”, Džud je dobio dete u kratkoj vezi sa konobaricom Samantom Bruk.

Pokušaj pomirenja sa Sijenom

Nakon kratke veze sa Sandrom Burk, medije su preplavili naslovi o pomirenju sa Sijenom Miler, koju je nekoliko godina ranije prevario.

Sijena i Džud su navodno bili na zajedničkom putovanju na kom su bila i njegova deca iz prvog braka. Ipak, od obnovljene ljubavi nije bilo ništa, jer su se ubrzo rastali.

Peto dete u vezi sa pevačicom

U martu 2015. godine glumac Ketrin Harding dobili su devojčicu koja je dobila ime Ada. Za Džuda Loa to je bilo peto dete, a njeno prvo.

Međutim, veza nije dugo potrajala. Pevačica i kantautorka i glumac rastali su se pre porođaja, ali detalji nisu poznati.  

Da li se Lo konačno skrasio?

Čini se da se Džud Lo konačno skrasio. Od 2019. godine u braku je sa Filipom Koan, koja je od glumca mlađa 14 godina. Filipa je vlasnica kompanije “Stride”, specijalizovane za poboljšanje učinka zaposlenih.

Glumac se sa svojom sadašnjom suprugom povremeno pojavljuje u javnosti, ali mimo toga uglavnom su ispod radara medija. Čak, kada su dobili prvo zajedničko dete (a njegovo šesto) u septembru 2020. godine, nisu objavili ni pol ni ime bebe.

U jednom intervju 2016. godine u kojem je govorio o svojoj tadašnjoj devojci, rekao je da Filipa ”njegova i ničija više”.

“Ona je moja i ničija više. Veoma sam srećan. Naša veza je veoma privatna stvar i mislim da tako dobro funkcioniše upravo zbog toga”, rekao je tada.

Foto: Instagram,
Autor: Nova.rs