Komentari zbog Mirkine ČETVRTE TRUDNOĆE ne prestaju, a evo šta glumica kaže na to

Glumica Mirka Vasiljević trudničke dane provodi na Kipru u društvu supruga Vujadina Savića koji igra fudbal za jedan tamošnji klub, a pripreme za porođaj polako privodi kraju.

7bb8ae226df537fca75e9662a7ae10869975c11b

Termin porođaja predviđen je za oktobar mesec, te se lepa glumica trudi da poslednje dane drugog stanja provede u miru odmarajući- Ja čim budem ušla u septembru u deveti mesec svakakog trenutka mogu d aočekujem porođaj. S obzirom d ami je ovo četvrti po redu, sve ide mnogo brže i lakše kako su mi objasnili doktori– ispričala je Mirka za Jutro na Prvoj.

Na komentare o četvrtoj trudoći i šale koje se zbijaju na njen račun odavno je navikla, ali Vasiljevićeva u tome ne vidi ništa loše– Pa pobogu prošlo je sedam godina od kad smo dobili treće dete, ali dobro. Simpatično mi je sve to. Nekako, ostajala sam u drugom stanju kad god sam to poželela, tako da mogu da kažem da sam blagoslovena što se toga tiče- dodala je ona.

e886b123f92c0a38ac5ff07201559bae84ca71e3

Za kraj je otkrila i to da nakon dolaska bebe na svet ne planira dugo porodiljsko odsustvo- Ako i beba i ja budemo zdrave i prave, a verujem da hoćemo, odmah u novembru pakujem kofer i dolazim za Beograd da se posvetim poslu.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac