Login/Registracija

KOLEGINICA JOJ PROMENILA ŽIVOT: Ivana Selakov progovorila: „Ona je napravila taj prvi i ključni korak“

Pevačica Ivana Selakov godinama važi za jednu od najpopularnijih muzičkih zvezda na javnoj sceni. Iza nje su brojni hitovi, uspešni nastupi i iskustvo, a mnoge njene kolege ističu da je Ivana posebna i po tome što je neko ko se nikada nije uobrazio i promenio.

Svako od nas želi da radi posao što je moguće bolje i da bude što uspešniji. Još malo pa će biti petnaest godina mog rada na estradnoj svceni, biće to mali jubilej. Sve je krenulo od pesme „Ako je do mene“. Kada pogledam iza sebe, vreme je proletelo bilo je tu svega, ali najviše lepih stvari. Ne vidim zašto bih se uobrazila, i nadalje ću gledati da radim svoj posao što je moguće bolje – objasnila je uspešna pevačica.

Mnoge kolege upravo Ivanu navode kao koleginicu sa kojom bi rado sarađivali, a pevačica ne krije da je zbog toga veoma zadovoljna.

Trudila sam se da sa svim kolegama uvek budem u dobrim odnosima, nismo ulazili nikada u dublje odnose i druženja jer moji prijatelji nisu iz javnog sveta, ali mi je veoma bilo bitno da sa svima budem OK. Uvek pitam kolega: Kako ti je familija ili kako ti je dete, iako pevači vole da pitaju kako ti je prošla nova pesma, ali ja smatram uvek da je bitnije da ljudi koje voliš budu dobro, jer pesme dođu i prođu– rekla je Ivana.

Selakov nikada nije krila da joj je iskusnija koleginica i jedna od najvećih balkanskih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović promenila život, pa o tome sa zahvalnošću često priča pred pripadnicima sedme sile.

Mnogo puta sam pričala da sam pevala prateće vokale, pa sam tako i Ceci pevala prateće vokale na prvom Ušću, a kasnije i na mnogobrojnim koncertima. U tom periodu sam odlučila da snimim prvi album što je za mene bio veoma veliki i skup korak u to vreme. Skupila sam pesme, ali bio mi je potreban taj glavni okidač, izdavač u stvari. Zahvaljujući Cecinom savetu i preporuci ja sam se odlučila da to bude Grand. Ceca je napravila taj prvi i ključni korak. Beskrajno sam joj zahvalna na tome i uvek to pomenem. Ispala je pravi laf, nije to morala. Jedan njen poziv promenio mi je život – ispričala je Ivana bez zadrške.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk