Login/Registracija

KO BI REKAO: Nikola Rokvić priznao sa čim SE BORIO: „Radio sam na obuzdavanju, umeo sam čuda da napravim“

Poznati bračni par Nikola Rokvić i Bojana Barović, sa njihovo dvoje dece proveli su odomor u Grčkoj gde je pevač i dočekao svoj rođendan, ali i objavljivanje njegove nove pesme.

Oboje se slažu da je porodica na prvom mestu, i trude se da ih vaspitavaju tako da ih nauče mnoge stvarima tokom samog odrastanja i spreme ih za sve što ih u životu čeka.

– Nikola i ja se slažemo da deca radom moraju da zasluže nešto, smatramo da moraju da prođu gradaciju u funkcijama. Treba da idu korak po korak i nauče da vrednuju svaki dinar i trud koji je iza njega– rekla je Bojana na Stori.

Iako se uglavnom slažu, kao i svakom odnosu s vremena na vreme dođe do čarki, a iako su oboje vatrenog temperamenta, Nikola priznaje da je dosta radio na sebi u poslednjih godinu dana.

– Oboje smo sličnog temperamenta, u nekim trenucima sam ja radio više na obuzdavanju vatrenog temperamenta koji može u trenutku čuda da napravi, a u poslednje vreme je ona smirenija od mene. To je zbog previše stresa i obaveza, a umem burnije da regujem– iskren je Rokvić.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić