KO BI REKAO? Ilda Šaulić novu profesiju započinje i u Srbiji: „Ja sam žena od AKCIJE“

Posle višemesečne pauze, pevačica Ilda Šaulić sa osmehom na licu dočekala je snimanje novih emisija, što joj, kako i sama kaže izuzetno prija. Osluškujući želje publike, mi smo saznali da jedva čekaju nove numere, a ona je otkrila da li planira uskoro da ih iznenadi.

– Jao, videćemo kako će nas vreme poslužiti pa da radimo neke lepe i velike stvari- rekla je Ilda.

8fc1a4624ea5aa2bc436ebd67a7d374d1882f36b

Kažu da je pesma „Stani dušo da te ispratim“ Ildina lična karta, te nije ni čudo što je svaki put izvodi sa posebnom emocijom. U moru novih muzičkih pravac neretko ožemo čuti da su ljud danas željni takvih pesama, kojih je na žalost sve manje.

– Zaista jeste veoma malo takvih pesama danas. Ja bih želela ponovo da snimim nešto lepo i narodnjački, gde ima i violine i harmonike, ali jako je slaba ponuda takvih pesama. Tako da, ako bi se nešto pojavilo, ja bih sigurno bila jedna od prvih koja bi snimila ponovo nešto tako lepo. To je pesma koja je postala i ostala neki evergrin- iskrena je pevačica.

116010b282929219c099f08c79c6d3cd176e6cb6

Budući da od prošle godine mnogo vremena provodi u Americi, psim svog primarnog posla- muzike, Ilda je nedavno postala i trener tenisa, u čemu posebno uživa. 

– Tamo je to sada meni dosta interesantno i lepo, videćemo, možda se to jednog dana prebaci i ovde na Beograd i Srbiju. Ja sam neko ko voli da je od akcije, kada se povučem malo u ilegalu to ne znači da se možda ne bavim nečim drugim, ako se ne bavim muzikom. Tako da mi je ovo došlo izuzetno lepo kada sam u Americi i kada malo više vremena provodim tamo, što zbog suprugovog posla, ja sam zaista želela da imam još neku obavezu pa pored muzike ovog leta biće i tenis, što me posebno raduje- priznala je i otkrila da li je nejna mezimica bolja u muzici ili tenisu.

– Ne interesuje je tenis uopšte, tu me je razočarala! Više je ona za pesmu i za igru- istakla je za Grand news.

23aca2c6d1a994b19f1447e5d71c0886d1b5a288

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović