Login/Registracija

Knez PREPAO Eru Ojdanića u AVIONU, Ivan Gavrilović se SAKRIO: “Pao mu je KAMEN SA SRCA kad me je video“

Popularni denser Ivan Gavrilović nedavno se prisetio jedne anegdote sa putovanja, čiji su glavni akteri pored njega bile njegove drage kolege Nenad Knežević Knez i Era Ojdanić.

Naime, cela priča odigravala se na avionskom letu ka Budimpešti, gde su se trojica pevača našla na putu ka dogovorenim nastupima.

– U to vreme se išlo avionom na zapad ili u Ameriku i Era uđe napred u avion a Knez i ja sedimo skroz pozadi a Knezu padne na pamet u deliću sekunde da se pretvori u krimanalca nekog crnogorskog– počeo je priču Ivan.

– Između nas sede gospođa i gospodin i Era se svima uredno javlja, a ja se sakrivam iza sedišta, smejem se, a Knez počinje da ispituje Eru: “Gospodine Ojdaniću gde ste to krenuli, je l’ ste to pošli kod sina, koliko para zarađujete?“. Era je bio zbunjen jer ga je ovaj pola sata ispitivao oko toga koliko zarađuje, da li plaća porez i tako dalje– pričao je denser.

Nakon višeminutnog preznojavanja i pokušaja da se izvuče iz ove veoma neprijatne situacije, Era je pre nego da shvati da se Knez šali sa njim, kraičkom oka video Ivana Gavrilovića savijenog pored Kneza.

– Kada me je video gleda u mene i kaže: “Sunce li vam vaše bezobrazno je l’ ste normalni“(smeh). I odveo nas je na piće posle toga na pumpu. Pao mu je kamen sa srca- kroz smeh je ispričao Gavrilović.

POGLEDAJTE I:

Pevač javno PREVARIO SUPRUGU U RIJALITIJU sada prokomentarisao Dalilu: „E TO JE VEĆ UŽAS“ (VIDEO)

Autor: T. Bogavac