Login/Registracija

KIDA SRCE NA DELOVE: Posle 17 godina NAJLEPŠA BALADA grupe „Đogani“ dobila spot (VIDEO)

Navikli smo da nam grupa „Đogani“ izvodi vrcave pesme, ali samo njihovi vatreni fanovi znaju da u svojoj diskografiji imaju i balade koje bude bujicu emocija. Jedna od njihovih najemotvnijih pesama je i ova iz 2004. godine koja nosi naziv „Crne oči“, a koja je nakon 17 godina od objavljivanja konačno dobila spot. 


Ovaj potez poznate grupe oduševio je njihove fanove koji u komentarima na Jutjubu pišu da im je oživljavanje starog hita ponovo namamilo suze u očima. 

„Plakala sam uz ovu pesmu pre osam godina, plačem i sad“, „Jedna od najlepših pesama na planeti“, „Koju emociju ima ova žena to je neverovatno“, „Ovo smo čekali, da jedna od najlepših balada ponovo oživi“, neki su od reakcija na spot estradno- bračnog para Đogani. 


A vi pripremite maramice i uživajte u najemotivnijoj baladi grupe „Đogani“.

Inače, grupa je pre samo sedam dana novim spotom oživela još jedan stari hit, a pevačica je objasnila da je sve krenulo spontano. 

– Sve je počelo sa zabavom, a ispostavilo se da će postati biznis, da ću napraviti veliki projekat od sebe i od cele te priče, naginjem ka tome- nedavno je izjavila Đoganijeva koja je odlučila da popularnost koju je stekla putem društvenih mreža iskoristi na najbolji mogući način.
Foto: Printscreen ,
Autor: I. Ankić