Login/Registracija

Keba objavio staru sliku sa Draganom Mirković i Džejem, nećete verovati na koga pevač liči (FOTO)

Folker Dragan Kojić Keba poznat je kao aktivni korisnik društvenih mreža, a njegov nalog na Instagramu ima sve atribute i opcije koje imaju velike svetske zvezde.

Pevač često objavljuje aktuelna dešavanja u svojoj karijeri, a ume i da nas podseti na neke stvari iz prošlosti pa je tako ovoga puta podelio zajedničku fotografiju sa kolegama sa estrade, Draganom Mirković i Džejem Ramadanovskim, nastalu pre približno 30 godina.

Slika je probudila emocije kod Kebinih pratilaca, a osim lajkova pristižu mu i brojni komentari od kojih se jedan osvrnuo na Kebin fizički izgled iz tog perioda.

-Izgledao si kao Borat – poručio je Kebi jedan pratilac upoređujući pevača sa likom izmišljenog kazahstanskog novinara čiji je autor britanski komičar Saša Baron Koen.

Kebi očigledno ovo poređenje prija, imajući u vidu da je sebi za ovu godinu poželeo da bude glumac, o čemu je nedavno pričao za Grand.

-Bio sam glumac svojevremeno, recimo u „Tvoje lice zvuči poznato“. Pamtim to sa mnogo radosti, ali i muke, mada sam uvek dobijao pohvale od profi glumaca. Ali eto, otkriću vam, voleo bih da mi se ostvari jedna željica- da dobijem neku ulogu, da li u seriji ili nekom kratkom filmiću, mislim da bih se dobro snašao (smeh)- iznenadio je Kojić nedavno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić