Retki bi ovo priznali! Katarina Živković: „Nisam sto posto samouverena, sebi uvek nađem mane“

a00d3b6aa163b87e4f34af817d7eaa06188e9dfd

Kada objave novu pesmu na Jutjubu i društvenim mrežama, mnoge pevačice pomno prate komentare ispod videa, a jedna od njih je i Katarina Živković koja je otkrila da li više voli komplimente za svoj izgled ili za svoje pevanje.

– Iskreno više volim kada pohvale moj izgled. Kao i svaka žena uvek imam nekih nesigurnosti. Nisam 100 posto samouverena što se tiče izgleda i uvek sebi pronalazim neke mane. A što se tiče pevanja, s obzirom da sam dugo na estradi, verujem u to. Tačnije, volim kada su realni, kada kažu „prelepa si“, „najbolja si“ – rekla je Katarina koja je nedavno objavila duet „Volim te i previše“ sa kolegom Emrahom Emšom.

Iako se nalazi u sred promocije ovog dueta satkanog od lirskih nota prepunih emocija, pevačica ne krije da je morala da sebi da oduška i ode na Maldive.

-I mi pevači imamo dušu. Morala sam da odem da se malo sunčam i kupam, kao i da isključim telefone, a pesmu stalno promovišem i snimila sam još dosta emisija, tako da nema razloga za brigu – dodala je Kaća za Grand.

Emrah Emso i Katarina Zivkovic

Podsetimo, pevačica je pred odlazak na egzotičnu destinaciju istakla da je spremna da se skine i obraduje obožavaoce fotografijama u kupaćem kostimu.

-Ne idem tamo samo da bih se odmarala, već i da bih se slikala i imala šta da okačim na Instagram. Smatram da je Instagram postao smisao svega, smisao života. Čak i danas dok sam jela, morala sam da uslikam hranu jer nisam jela zbog gladi već da bih se slikala. Šalu na stranu, baš sam umorna i potreban mi je odmor. Sigurno da ću napraviti neke fotografije, ali da forsiram nešto, to ne, jer preko mi je potreban mir, a Maldivi su idealno mesto za to – poručila je nedavno Katarina u emisiji „Grand magazin“.

Šta je još pevačica ispričala pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Youtube Printscreen,
Autor: A.Dačić