Login/Registracija

Kapor ZBUNIO voditeljku: „Najavila si me DALEKO DIVNIJE nego prošli put“

Sjajan vokal i uvek rado viđen gost u svakoj Grandovoj emisiji svakako je Saša Kapor, koga je Sanja Ćulibrk tim rečima i najavila, međutim pevač je već na samo početku imao doskočicu koja je izenandila voditeljku.

– Hvala ti na ovako divnoj najavi, mogu ti reći samo da je daleko divnija nego prošli put kada sam bio- našalio je Kapor, iako Sanja nije znala o čemu je reč.

– Saša Pokvareni Kapor- dobacio je Tihomir Tepić kroz smeh.

Nakon trinaest godina provedenih na estradi, Saša je nedavno izbacio još jednu u nizu pesama koja je osvojila srca publike već na prvu. U baladi „Precrtan“ pronašao se i sam Kapor te tvrdi da je ovo sigurno jedna od najlepših pesama u njegovom muzičko opusu do sada.

– Ima dosta pesama koje su brze i možda zato bolje za leto, ali ja se nekako uvek vodim osećajem. Mislim da je ovo bio i pravi trenutak da je prestavim publici. Imao sam ja divnih saradnji do sada svakako i pre ove numere, ali ona mi je nekako bila suđena. Kada sam dobio demo snimak odmah sam rekao da je top i sutra došao da probam. Sve sam završio za dvadesetak minuta!- ispričao je i dodao da je sve prošlo uz savete sa suprugom Nikolinom koja mu je velika podrška.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović