KAPA DOLE: Lapsus bend i Bane Opačić rasplakali fanove novom pesmom (VIDEO)

U vreme hiperprodukcije i novih muzičkih trendova „Lapsus bend“ veran je žanru koji ga je i proslavio, pogotovo baladama po kojima su momci i prepoznatljivi, ali i kompozitoru Banetu Opačiću koji je od prvog dana uz čuveni sastav. 

Zato su baš jednom takvom kombinacijom obradovali svoje verne fanove, otkrivši deo nove pesme „Ako se ja pitam“ koju su objavili na Jutjubu. 

67a92828e0c9940973e27f5db23e9d5d3cd876a6

U pratnji klavira koji svira čuveni kompozitor, pevač Emir Aličković doneo je nove stihove koji su već na prvu kupili publiku. 

„Ljudi moji, opet ovaj spoj, emocije kidaju“, „Divno, divni dečače, a Bane je neprevazđen! Momci, kapa dole“, „Pa čoveče, znaš li ti napisati išta da ne valja?!“, neki su od prvih komentara na novi singl koji će finalnu verziju dobiti uskoro. 

Kako je nova pesma oduševila fanove, oglasio se i pevač i objasio zbog čega je odlučio da publici predstavi akustičnu verziju novog hita. 

„Hvala svima, jedva čekam da čujete finalnu verziju. To tada naučite tekst da što pre pevamo skupa na nastupima“, napisao je Emir ispod demo verzije koja je pred vama. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić