Login/Registracija

Kao u stara dobra vremena: Dragana Mirković i Mile Kitić održali koncert za pamćenje, publika u transu zbog jedne pesme (VIDEO)

Svi dobro pamte da su Dragana Mirković i Mile Kitić 80tih godina bili članovi najpopularnijeg sastava „Južni vetar“ koji je harao bivšom Jugoslavijom.

Iako su nakon toga nastavili da grade solo karijere između njih je ostao prijateljstvo i poštovanje koje traje već decenijama.

Neretko se dešava da organizatori koncerata u Evropi i regionu pozovu baš njih da nastupaju zajedno, pa je tako prošlog vikedna održan joj jedan nezaboravan koncert.

Dragana i Mile su održali spektakularni koncert u Celju, a hala je bila premala da primi sve one koji su želeli da uživaju u dobroj muzici.

Posebno emotivan momenat nastao je kada su njih dvoje zajedno otpevali numeru „Mi se volimo“, a tada je amosfera dostigla vrhunac.

Publika se tako prisetila starih dobrih vremena, a svi su u komentarima saglasni da bi Dragana i Mile trebali da snime jedan duet.

Podsetimo, Dragana je pre nekoliko dana obradovala publiku informacijom da je zakazala solistički koncert u Beogradu posle skoro 10 godina pauze.

-Mega zvezda folk muzike Dragana Mirković obeležiće četiri decenije blistave karijere velikom balkanskom turnejom “Do poslednjeg daha” u Štark Areni  29.decembra 2023 – glasi najava za spektakl, a katre će biti zvanično u prodaji početkom aprila.

U videu pogledajte šta je Dragana nedavno rekla za Grand na snimanju emisije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/TiKtok,
Autor: A.Milinković