Login/Registracija

KAO U BAJCI: Sofija Milošević i Luka Jović priredili sinu rođendan za pamćenje (FOTO)

Luka Jović i Sofija Milošević su imali veliki povod za slavlje. Njihov stariji sin je proslavio rođendan, a ponosni roditelji su priredili pravu bajku malom nasledniku. 

Bračni par je organizovao malu ceremoniju za najuži krug porodice, a manekenka je te trenutke zabeležila i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Na fotografijama možemo videti tortu na tri sprata, mnoštvo kolača, sokova i balona, a sve je ukrašeno fudbalskim loptama i medvedićima u braon-plavoj kombinaciji.

Sofija se pohvalila da su za celokupnu dekoraciju zaslužni njen suprug i ona, pa je napisala: 

– Kada su mama i tata rođendanski dekorateri – napisala je ona.

Iako je u njihovu ljubav verovala od samog početka, manekenka ne krije da je prolazila kroz razne osude i da je bila izuzetno uplašena.

– Kada smo snimali zajedno emisiju, mi smo već tad bili zajedno, ali smo krili koliko god smo mogli. Jako je bila nezahvalna situacija, zato što je on dobio dete sa bivšom devojkom. Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina, ali je to sve protumačeno na drugačiji način. Da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo… Trudili smo se da sakrijemo što je duže moglo – objasnila je nedavno i dodala da je njihovu romansu krila čak i od svojih najmilijih.

– Mama me je zvala, ma ja sam od svih krila bukvalno… On je imao sina, David je imao 4 meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba. Znaš kako to ide kod nas. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale – otkrila je Sofija.

Pročitajte još:

Porodila se Sofija Milošević, fudbaler slavi u Danskoj

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković