Login/Registracija

KAO SAV NORMALAN SVET: Aleksandra Prijović u nikad opuštenijem izdanju (VIDEO)

Folk zvezdu Aleksandru Prijović retko možemo u javnosti da vidimo u opuštenijem izdanju, iako je nekakoliko puta do sad istakla da se van scene gotovo nikad ne sređuje.

Ovoga puta ekipa Pinkove emisije uspela je da zabeleži pevačicinu svakodnevnicu i pokaže da je ona ista kao i svakodnevnica svake majke i zaposlene žene.

Pevačica je vreme uglavnom provodila sa sinom Aleksandrom, kao i u obavljanju svakodnevnih aktivnosti po gradu i to bez trunke šminke, u potpuno opuštenom dnevnom izdanju.

Društvo joj je najčešće pravio menadžer Danijel Blažić, poznatiji kao Blaško,a ekipa Paparazzo lova uspela je da zabeleži i kadrove nenašminkane Aleksandre, što je izazvalo lavinu komentara i pohvala da izgleda savršeno i bez šminke.

Pogledajte kako izgleda Aleksandrina svakodnevnica.

Pevačica je nedavno za Grand istakla da u ovoj godini priželjkuje pojačanje, ali i kako njen sin Aleksandar na to reaguje.

-Kada to pomenemo, Aki kaže da želi brata, neće sestru (smeh). Kada je on u pitanju ništa se nije planiralo, tako da će i ovoga puta biti tako, desiće se kada bude suđeno. Mada bih ja lično sada volela devojčicu, ali kako god da bude, sigurno neću dugo čekati. Dvoje dece najmanje želim!- otkrila je pevačica.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen/Instagram,
Autor: I.A.