Login/Registracija

KAO DA JE SLUTIO SMRT! Laćini tvitovi govore u kakvom je stanju bio: „Bol je tu, ali se skriva“

Tekstopisac Milan Laća Radulović iznenada je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici u Tel Avivu.

Poslednji put Laća se oglasio na društvenoj mreži Tviter 12. decembra kada je citirao stih popularne pesme Cece Ražnatović „Koža pamti“ koju je napisala njegova majka Marina Tucaković, a pre toga je objavio nekoliko fotografija iz Izrela među kojima je i ona sa ruskom votkom.

-Tuga mi je velika, velika k’o Rusija – stoji u tvitu koji je objavio dok je bio u Izraelu.

Milan je na Tviteru često citirao stihove svoje majke, a među njima našla se i pesma „Sve sam stekla sama“ Ane Bekute, kao i stih pesme „Romale, Romali“.

Poslednju fotografiju objavila je njegova prijateljica i otkrila da Laća uči hebrejski.

Na njegovom nalogu nalazi se i fotografija sa prijateljima koje je ovekovečena u Nazaretu.

Par dana pre toga, Laća je na godišnjicu smrti svog brata Miloša napisao da je bol i dalje ista kao prvog dana.

-Na današnji dan, 01.12.2008. godine, preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa ni dogodilio nije. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati – stoji u tvitu koji je Laća napisao na godišnjicu smrti rođenog brata.

Podsetimo, Laća je 1. decembra i otišao u Izrael i trebalo je juče da se vrati u Beograd. Međutim, njegov nestanak prijavljen je još 12. decembra, od kad mu se gubi svaki trag.

Navodno, uzrok njegove smrti je prekorna doza nedozvoljenih supstanci.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić