Login/Registracija

Kaliopi pozvala publiku na koncerte u Srbiji (FOTO)

Nakon prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta u Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u „Sava Centru“, kao I koncerte u drugim gradovima Srbije. Regionalna umetnica specifične boje glasa, poziva ljubitelje pop i rok muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove „Rođeni“, „Crno i belo“, „Kofer ljubavi“, „Vučica“, „Mrvica“…

04ad12f0ceaec8b006db465338b21db97a165f06

“Kao da su se juče dogodile one dve prelepe noći u novembru, prošle godine na Kolarcu… Toliko su ti koncerti još “živi” u meni. Beskrajno sam zahvalna svojoj publici i već poodavno razmišljam kako da je i ovaj put iznenadim i priredim nezaboravno veče. Na moju veliku sreću, za saradnike imam velike profesionalce i ljude koji umeju samnom da maštaju i stvaraju realne snove. Zato, u jedno sam sigurna. Publika će dva sata sanjati otvorenih očiju. Dragi moji, jedva čelam naš ponovni susret. Hajde da pevamo zajedno!”, poručuje uzbuđena Kaliopi.

Uskoro će nas Kaliopi obradovati i novim singlom, a do tad možete uživati u njenom glasu na koncertima u Kragujevacu 19.oktobra, Nišu 20. i Jagodini 21.oktobra i Beogradu 23.novembra.

Autor: A.B.