Login/Registracija

KAKVI BOEMI: Evo ko su Đokovićevi tast i tašta (FOTO)

Porodica Đoković juče je postala bogatija za još jednog člana kada se supruga Novakovog brata Đorđa porodila i na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji odlučili da daju ime Aleksandar.

Potpuno očekivano porodica Đoković priredila je gala proslavu povodom dolaska naslednika, a za dobru muziku bila je zadužena Aleksandra Prijović.

S obzirom da se dobro zna ko su roditelji braće Đoković, mnogi su se pitali i ko su roditelji atraktivne Saške Veselinov koja je osvojila Đoletovo srce.

Ako je sudeći po videima Saška je lepotu nasledila od mame kojoj se putem društvenih mreža obratila emotivnim rečima.

-Od malena si moja najveća podrška i kada kažem da je bila najvatreniji navijač na svakoj utakmici, onda to zaista i mislim. Uvek si tu da mi daš vetar u leđa. Volim te mama- poručila je lepa plavuša.

Mada ništa manje pažnje nije privukao ni njen otac koji svojom energijom i harizmom prati Saškinu majku, čemu svedoče i Saškine objave na društvenim mrežama gde su pratioci imali prilike da vide kako se njihova porodica dobro zabavlja.

Podsetimo, nakon što je Saška Veselinov na svet donela naslednika u njihovom domu bio je još jedan važan povod za slavlje. Naime, njena majka proslavila je rođendan i ove godina dobila najlepši poklon-unuka!

BONUS VIDEO

Foto: Grand/ Printscreen Instagram,
Autor: J. Jović