Snimio dva hita za Grand, a onda nestao sa scene: Otkrivamo kako danas izgleda i čime se bavi vlasnik „Južne pruge“

zoran vanev
Kako danas izgleda Zoran Vanev

Pevač Zoran Venev otpevao je pre skoro dvadeset godina dve numere koje su postale veliki hitovi, a onda je nestao sa scene i više se nije pojavio u medijima.

Njegove pesme „Južna pruga“ i „Lila“ koje je objavio za „Grand“ produkciju broje milione pregleda na muzičkoj platformi Jutjub, dok on od tada više ništa nije snimao.

Kako danas izgleda Zoran Vanev

zoran vanev 1
Kako danas izgleda Zoran Vanev

On se jednom prilikom oglasio za medije, a tada je otkrio da je promenio profesiju i da već godinama radi kao doktor u Švajcarskoj.

– Imam i dodatnu profesiju, ali muzika meni ostaje kao gen koji je urođen i uvek ću se truditi da budem aktivan pa makar i ovako malo. To mi je zadnjih četri godine glavna profesija, a to je da sam diplomirao na Fakultetu za Prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj – rekao je Zoran jednom prilikom za domaće medije i dodao:

– Moje studije su trajale celih pet godina od ponedeljka do nedelje bez pauze, zato što sam studirao od ponedeljka do petka na prirodnom odseku, a svake subote i nedelje sam izučavao konvencionalnu medicinu.

Kako je tada naveo, jedini razlog zbog koga je Zoran napustio estradu bio je fakultet kome je želeo da se posveti do kraja.

 -Zato sam i nestao sa estrade, ne kajem se zato što se sada bavim jako korektnim poslom. Imam svoju praksu u Cirihu već četri godine i kao doktor prirodne medicine sam priznat kod zdravstvenih osiguranja – kazao je pevač.

Podsetimo se njegovog velikog hita koji je izvodio u „Grand šouu“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković