Login/Registracija

Kako da za 40 minuta dobijete MAČKASTE OČI i kome se to nikako ne preporučuje? (VIDEO)

Često čujemo da su oči prozor u dušu, ali šta kada kapci krenu da nam se opuštaju tokom godina, što čini naše oči i pogled umornim? Ne brinite, estetska hirurgija ne prestaje da pruža nove mogućnostima svima koji žele čak i mačkaste oči.

Bilo da imaju spuštene kapke ili ne, sve više žena u Srbiji i u svetu želi pogled poput Melanije Tramp, koja je i popularizovala ovaj trend.

Za Grand online dr Jelena Šukrija specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kaže da je ovu intervenciju moguće uraditi nitima i hirurškim putem, koja je svakako trajnija. Intervencija traje oko 40 minuta, a sam oporavak 10 dana.


Doktorka Šukrija kaže da žene češće žele izgled inostranih javnih ličnosti nego domaćih, a dolaze i sa fotografijama devojaka sa Instagrama, pa se upoređuju sa njima. Kaže da takav trend sličnosti može dovesti do gubitka indvidualnosti.

Činjenica je da mačkaste oči privlače pažnju, a dokaz su brojne holivudske dame koje su se odlučile baš za ovu operaciju, ali i naše javne ličnosti koje sve češće se opredeljuju za najnoviji trend u estetskoj hirurgiji – takozvanim mačjim očima! Pevačice i rijaliti zvezde redom „odlaze pod nož“ kako bi podigle i zakosile kapke, a koja je cena i kako se radi operacija, saznajte u videu! 

Foto: D. Milošević,
Autor: S. Ćulibrk