Login/Registracija

KAKAV JE PAJA BIO BAJA? Pevačica otkrila nepoznat detalj o suprugu koji je sve ŠOKIRAO

Pevačica Branka Sovrlić može se svrstati u najveće folk zvezde osamdesetih i devedesetih godina, a svojim provokativnim izgledom do kojeg je uvek držala jačem polu padale su vilice. Mada to i ne čudi budući da je oduvek vodila računa o svom izgledu i vitkoj figuri kojom se i danas može pohvaliti.

– Uvek se hvalim da ne pijem i da ne pušim i to savetujem svima. Ipak imaju mene kao primer, recimo kada me šminkaju čude se kako imam divnu kožu. Upravo je to zbog toga zato predlažem da sve mlađe dame idu mojim putem. Zdrav život i samo napred- poručila je pevačica.

Za njen osmeh osim uspešne karijere i ugodnog života koji vodi, zadužen je i suprug Sadik Pašić poznatiji kao Paja koji joj od samog početka na muzičkoj sceni pruža veliku podršku.

– Kakav je Paja bio baja?- zanimalo je voditelja Sinišu Medića.

– Opasan, kao i ja (smeh). Bio je prvak Jugoslavije u plivanju, a ja sam prvakinja Srbije u džudou- iznenadila je pevačica sve u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Spotom za pesmu „A tebe nema“ davne 1993. godine napravila je pometnju na muzičkoj sceni, a kako tvrdi iza svega stoji upravo njen suprug. 

– Autor je bio moj suprug i tada mi je napravio revolucionarni spot. Prvi put se desilo da se neko promeni 28 puta. Podsećala sam tada na Merlin Monro. Bili smo mladi, sve se izdržalo-  ispričala je Branka.

POGLEDAJTE I

Novinar IZLUDEO pevačicu, ona mu ODBRUSILA: „To je Dior“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović