Login/Registracija

Kaja Ostojić smuvala piletinu, vezu sa mlađim partnerom krije kao zmija noge

Pevačica Katarina Ostojić Kaja (40) ponovo je srećna u ljubavi, a ovoga puta smuvala je prilično mlađeg dečka. U pitanju je Darko D. (27) koji nije javnosti poznat, ali je naslednik uspešnog biznismena. Ona vezu sa trinaest godina mlađim partnerom krije kao zmija noge.

-Darko je jako zaljubljen u Kaju. Kratko su u vezi. Lepo im je. Jeste mlađi, ali lep su par. Cakle mu se oči dok je gleda. I ona se zaljubila, nema šta, ali neće da ga predstavlja javnosti. Sve je to sveže i ne treba im kvariti sreću. Izbegavju da se pojavljuju na javnim mestima, ali su jako zaljubljeni jedno u drugo. Iako je sin moćnog čoveka, dečko je jako vredan, dobar i pošten – kaže izvor Kurira dobro upućen u vezu ovog para.


Ljubavni život Ostojićeve je oduvek bio interesantan za javnost. Ona je iza sebe imala tri braka. Iz prve zajednice sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam sedam godina. Povezivali su je i sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem, ali ona te veze nije potvrdila u javnosti.

BONUS VIDEO: Zoran Pejić Peja otvoreno o novoj sezoni šoua „Pesmom za dušu“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić