Kaja nikad iskrenije o ljubavnom životu: „Četrdeset godina mi je trebalo da shvatim da se ne odričem posla zbog muškarca“ (VIDEO)

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 65

Pevačica Katarina Kaja Ostojić u posednjih nekoliko meseci se u potpunosti posvetila karijeri i muzici. Kako je priznala pred našim kamerama, ne želi više da pravi velike pauze.

Ona je obradovala publiku novim pesmama, a sada najavljuje nova iznenađenja kada je muzika u pitanju.

-Kod mene je uvek tako, nema sredine, vratila sam se sada, snimila sam dve pesme. Numere nisu stilski toliko različite, jedna je u ovom fazonu što se sada vratio disko osamdesetih. Druga je rumbica, neki sada ovi moderniji pravac. Svakako je moderno, brzo i vrcavo – počela je ona.

Kada je pre nekoliko godina učestvovala u jednom humanitarnom šouu mnogi su joj predvideli svetsku karijeru. Kaja za Grand otkriva zbog čega karijeru nije proširila i van granica Balkana gde je već godinama poznata i uspešna.

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 132

-Ja sam taj fazon da pevam koliko hoću i kad hoću. Kada se nekako uljuljkam u porodičnoj i kućnoj atmosferi, na talasima ljubavi ja zaboravim na karijeru i na sve. Nekako sam u poslednje vreme počela da razmišljam o nekim sojim zarađenim parama, a ovo je jednino što znam da radim i što volim da radim – dodaje ona.

Njen ljubavni život je izazivao veliku pažnju medija, ta tema je uvek interesovala sve. Pevačica priznaje da je srećna, ali da je ljubav sada kod nje nije na prvom mestu.

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 238

-Ljubav je trenutno u drugom planu, što ne znači da je nema, ali jednostavno sam se sada fokusirala na posao. Nisam spremna više na neke kompromise, bitno mi je da nema neke tenzije. Strašno je bitno biti srećan i imati vremena za sve stavri koje voliš u životu. Ljubav nije odricanje i nije recimo da se ja odreknem posla zbog muškarca. Trebalo mi je četrdeset godina da to shvatim, ali nikad nije kasno – zaključila je pevačica za Grand kroz smeh.

U videu pogledajte šta je još Kaja rekla za Grand.

Foto: Filip,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić