Login/Registracija

KAD SE UDRUŽE GRANDOVCI: Mahir, Željka i Benjamin NAPRAVILI LOM na jednom veselju, publika u transu zbog njihovog poteza (VIDEO)

Kroz takmičenja „Zvezde Granda“ i „Nikad Nije Kasno“, prošlo je na hiljade pevača nakon čega su mnogi od njih izgradili svoja imena na muzičkom nebu i postali i tek kako traženi na veseljima.

Upravo takav spoj dogodio se na jednom slavlju u Holandiji gde su nastupali Benjamin Kličić, Željka Jurišić i Mahir Mulalić uz koje su se naši ljudi veselili u višečasovnom spektaklu.

Ređali su se hitovi koje su izvodila ova tri neverovatna vokala, a kada su im priredili dva dueta nastao je nastao je pravi trans.

Mahir i Željka su otpevali numeru „Kad zamirišu jorgovani“ koja je sve podigla na noge i udarila na emociju, nakon čega je Kličić preuzeo mikrofon u drugoj duetskoj uzvedbi.

Oni su ukrstili su glasove u numeri „Dobro jutro moja voljena“ uz koje je publika skakala i pevala od prvog do poslednjeg stiha, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Koliko su se dobro zabavili kako izvođači tako i gosto svedoči i činjenica da su delili bakšiš šakom i kapom , a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić