Login/Registracija

„KAD SE POGLEDAM U OGLEDALO NISAM ZADOVOLJNA“ Luna sebi postavila ovaj cilj, a tiče se izgleda

Luna Đogani priznaje da trenutno nije zadovoljna svojim izgledom, a posebno kilažom. Iako se porodila pre samo četiri i po meseca Luna već uveliko pokušava da vrati liniju koju je imala pre trudnoće.

– Nisam debela, ali imam malo viška koji možda vi ne vidite, ali ja vidim i meni to smeta… Pre trudnoće sam imala neku svoju idealnu kilažu, ali još uvek nisam stigla do te moje idealne kilaže i sad radim na tome, jako malo mi fali. Mene to kopka i ja moram da ispunim taj svoj cilj i zato stalno kukam. Zadovoljna sam sobom i mislim da se to vidi i radim na tome da izgledam kao i pre trudnoće – rekla je Luna u emisiji „Grand news“ i dodala:

– Nije meni to do drugih…  Baš me briga šta će neko da priča i da misli… Meni je to do mene. Kad se ja pogledam u ogledalo, nisam zadovoljna još 100 posto, ja bih tu još radila na sebi, smatram da sam mlada i da treba da izgledam dobro. To što sam mama ne znači da treba da se zapostavim, mislim da to nije opravdanje i da sada treba još bolje da izgledam i još bolje da se osećam, da budem dobra i ćerkici i mužu.

Foto: Z. K. Munja/E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: D. Bukovčić