Login/Registracija

„Kad bi se Karleuša takmičila, BILI BISMO NAJGLEDANIJI“ Popović o Evroviziji i našim predstavnicama

Jurtos, nakon Evrovizije, u jutarnjem programu Prve tv, gostovali su Saša Popović i Aleksandar Milić Mili, te izrazili svoje mišljenje o našim predstavnicama.

– Nisam imao velika očekivanja, nismo bili favoriti, ali posle polufinala smo skrenuli pažnju na sebe. Devojke su bile fenomenalne, ali pesma nije bila po ukusu žirija. Ne mogu da verujem da nam čak 35 država nije dalo nijedan bod, stručni žiri iz samo tri države nam je dao poene – izjavio je on i dodao da ga je najviše začudilo koje su se sve pesme i države našle ispred nas.

Popović je naveo i da bi on na Evroviziju poslao Jelenu Karleušu jer takav rejting ne bi niko mogao da pobedi.

– Da l bi prošla ili ne, ne ulazim u to, ali svi bi glasali ludački. I cela dijaspora, ali i druge zemlje – rekao je Saša.

Sa druge strane, Mili je očekivao da naše devojke uđu u prvih pet, ali je zadovoljan pesmom koja je pobedila jer je u pitanju rok.

– Moj favorit je bila Francuska, ali i Italijan je bio fantastičan, ta energija. Pokazali su da rok nije mrtav i mislim da će se taj zvuk vratiti. I moj novi album koji sada radim biče u rok fazonu – odao je Milić.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković