Kaća Živković o svađi sa Sanjom Marinković: “To je NAMENSKI URADILA, više mi nije mesto tamo“

Tema svih medija u psolednjih desetak dana bila bila je svađa između pevačice Katarine Živković i voditeljke Sanje Marinković.

Naime, pevačica se javno putem svojih društvenih mreža požalila na  Sanju jer je njen odgovor na voditeljkino škakljvo pitanje u emisiji koju vodi, isečen, gde su gledaoci ostali uskraćeni za drugu stranu priče.

50528930934f4d1c95f7d33864f401f4debed639

– Meni je žao što sam na taj način dospela u žižu javnosti jer mi to nije bila namera. To njeno postavljeno pitanje, trik novinarsko pitanje, gde je ona isekla moj odgovor da bi mene predstavila glupom ili devojkom lakog morala, kao i moje koleginice, je mene uvredilo. Ona je to namenski uradila uz obrazloženje da nije mogla da spakuje moj odgovor od 10 sekundi u emisiju od 70 minuta. Onda je trebalo da iseče i svoje pitanje ako je već tako– kaže Živkovićeva.

Objavom na svom Instagram profilu Katarina nije imala nameru bilo koga da uvredi već da stane u odbranu svoje branše, koju često mnogi negativno komentarišu.

e4e6b4ca1701a354fd11a71d13aeb1b1ba2147f3

– Pa vreme je! Vreme je da stvari nazovemo pravim imenom, a završiti emisiju rečenicom: “Hvala vam što ste se trudile da ne budete gluplje nego što zaista jeste“ je van svake pameti- priča Katarina.

Nakon što je Katarina stvari isterala na videlo, mnogo žena, ne samo iz njene branše već i svih drugih, javno joj je uputilo podršku.

– Naravno da sam i očekivala i zaslužila podršku bukvalno svih žena. Žene nisu glupe, kao što kažu stereotipi, i ne treba da fakturišu svoju glupost kako bi izvukle od muškarca novac ili neku drugu materijalnu ili emotivnu kosrist- kaže Katarina i dodaje da žene međusobno moraju da se podržavaju.

729c764bba27d97d68f6dc7a1bb2671bc824f6c0

– Žene treba da se bodre, da im se daje vetar u leđa, da budu bolje i jače a ne da se ponižavaju. Gde god da gostujem uvek se voditelji odnose prema nama sa uvažavanjem, ali što se pomenute emisije tiče, meni više tamo nije mesto- ispričala je ona za “Grand news“.

POGLEDAJTE I:

Kaća Živković OBJASNILA kako treba sa MUŠKARCIMA: „MENE NIKAD NISU MOGLI DA PROČITAJU“

Kakva misterija: Kaća Živković IZBEGLA PITANJE o najboljem drugu, Voja je PROVALIO

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac