Kaća Grujić na pragu ostvarenja najvećeg sna, ćerka će biti najsrećnija

KATARINA GRUJIC ZGS SNIMANJE 03042024 FOTO FILIP 11 OK

Povratak Marka Gobeljića iz Grčke gde je igrao prethodne sezone sa nestrpljenjem iščekuju supruga Katarina Grujić i ćerkica Katja.
Kako je trenutno letnja pauza, tročlana porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku jer ga više cene nego pre kada su stalno bili zajedno.

katarina grujic otpevala cecin hit

Ipak, ako je suditi po tome šta pišu domaći mediji, oni će uskoro ponovo biti zajedno 24 sata sedam dana u nedelji jer je povratak Marka Gobeljića u srpski fudbal sve izvesniji.

Iako ste verovatno pomislili da se fudbaler vraća u Crvenu Zvezdu, to se neće desiti već će pojačati redove kluba sa Bogoslovije, OFK Beograda, prenosi Gloria.

kaca1

Pregovori su u završnoj fazi pa se očekuje da će ovih dana sportista i potpisati novi ugovor te se i zvanično vratiti kući.

Tome se neizmerno raduje njegova mezimica Katja koja je veoma vezana za tatu, a i Katarina koja je često sa knedlom u grlu pričala koliko joj teško pada razdvojenost od supruga.

KATARINA GRUJIC ZGS SNIMANJE 03042024 FOTO FILIP 15 OK 1

Pevačica se juče na jednoj proslavi pojavila sama, pa su se svi zapitali da li je u njihovom braku sve u najboljem redu, što naravno i jeste već se Marko prehladio te je ostao kod kuće.

-Marko i Katja su kod kuće, Marko se nažalost razboleo i zbog toga nije došao sa mnom. Više bih volela da je on sa mnom jer mi je sa njim najbolji provod – rekla je Kaća i otkrila kakve provode najviše voli,

-Na svojim slavljima volim i da polupam čašu i da se popnem na stolicu i na sto, a na tuđim ne – dodala je sa širokim osmehom muzička zvezda ne želeći da potvrdi lepe vesti o Gobeljićevom novom transferu. Ipak, nije ih ni demantovala.

BONUS VIDEO: Katarina Grujić – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić